Over ons

Van Nunen B.V. is een familiebedrijf dat sinds 1971 werkzaam is in de schoonmaakbranche. In 2005 is het bedrijf overgegaan van vader op zoon. Door de jaren heen is het dienstenpakket, op basis van klantbehoefte, steeds verder uitgebreid. Het dienstenpakket bestaat tegenwoordig uit onder andere kantinebeheer, advies en levering van sanitaire producten, decoratie en groenvoorziening en verkeersregelaars. Uiteraard is schoonmaakonderhoud (van standaard schoonmaakwerkzaamheden, specialistisch vloeronderhoud tot bedrijfswas en ontruimingen van woningen en bedrijfspanden) nog steeds een belangrijke dienst. Van oorsprong verricht van Nunen B.V. haar werkzaamheden in de regio Haarlem, de laatste jaren is het werkgebied uitgebreid naar West-Friesland.

Bij Van Nunen B.V. staat een persoonlijke, servicegerichte, betrouwbare en kwalitatieve aanpak centraal. Voor de klanten is er altijd één vast aanspreekpunt, waardoor de lijnen kort zijn. Ook in het uitvoerende personeel is weinig tot geen roulatie, zodat u altijd van dezelfde persoon de benodigde service krijgt.

Deze succesvolle aanpak heeft ertoe geleid dat Van Nunen B.V. door de jaren heen duurzame werkrelaties heeft opgebouwd met verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende bedrijven.

Neem contact op!

T: 0229 – 263 372
E: info@vannunenbv.nl
S: Facebook

Vrijblijvende afspraak?

Van Nunen B.V. werkt op abonnementsbasis maar ook tegen een vast uurtarief. Een vrijblijvend gesprek kost u niets!

Maak een afspraak >>