Dienstverlening bouw

De medewerkers van Van Nunen B.V. ondersteunen u graag bij allerlei hand- en spandiensten in de bouw. Hier hebben wij ruime ervaring mee. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de ruimten waar een schilder of timmerman aan de slag gaat. Ook het assisteren bij betonstorten of het opperen tijdens metselwerkzaamheden etcetera is mogelijk. De afgelopen jaren hebben de medewerkers van Van Nunen B.V. menigmaal onze klanten naar tevredenheid ondersteund.  Het volledig schoonmaken van bouwketen of nieuwbouw voor de oplevering behoort tevens tot onze diensten.

Bevoorrading bouwketen
Voor de bevoorrading van uw bouwketen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onder andere koffie, thee, koekjes, pakken melk, plastic bekers, diverse soepen, blikjes frisdrank, toiletpapier, papieren handdoekjes, handdoekrollen en schoonmaakmiddelen. Na het plaatsen van een bestelling (per fax of e-mail) leveren wij binnen twee werkdagen.

Meer weten over de bevoorrading van uw bouwketen of bouwwerkzaamheden waarbij wij u kunnen ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!

T: 0229 – 263 372
E: info@vannunenbv.nl
S: Facebook

Vrijblijvende afspraak?

Van Nunen B.V. werkt op abonnementsbasis maar ook tegen een vast uurtarief. Een vrijblijvend gesprek kost u niets!

Maak een afspraak >>